Osmaniye'de kaçak sigara operasyonu

Kentte durdurulan iki tırda, gizli bölmelerde 42 bin paket kaçak sigara bulundu

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'de polis ekiplerince durdurulan iki tırda, dorselerin zemininde oluşturulan gizli bölmelerde 42 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, E-90 Otoyolu'ndaki bir dinlenme tesisi girişinde trafik uygulaması sırasında şüphe üzerine 22 NP 521 ve 73 SD 635 plakalı boş tırları durdurdu.

Detaylı arama için İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine götürülen araçların dorselerinin zemininde oluşturulan gizli bölmelerde 42 bin paket kaçak sigara bulundu.

Sigaraların, Hatay'ın İskenderun ilçesine götürülmek üzere Şırnak'ın Silopi ilçesinden yüklendiği öğrenildi.

Tırların sürücüleri Ü.A. (28) ve Y.S. (47), polis ekiplerince gözaltına alındı.

AA

Gündem Haberleri

Dilovası tek çatı altında toplanıyor
ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI