Oryantiring antrenörüne 35 yıl hapis cezası

Eskişehir'de 3 kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan oryantiring antrenörüne 35 yıl hapis cezası verildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 3 kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan oryantiring antrenörü, 35 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasına, müdahil olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatları, tutuksuz sanık İ.A'nın avukatı ile cinsel istismara uğrayan Z.K. (13), İ.E. (17) ile M.A'nın (17) aileleri katıldı. Sanık, İ.A. duruşmada yer almadı.

Mahkeme heyeti, sanık İ.A'yı 35 yıl hapis cezasına çarptırdı. Tutuksuz sanık hakkında ise yakalama emri çıkarılmasına hükmetti.

Gündem Haberleri

Mehmet Akif Ersoy Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinden uzaklaştırıldı
DEVLETTEN İŞVERENE BÜYÜK DESTEK
Marmara’da kirlilik yeniden görüntülendi: İSKİ deşarjı tepki çekti
Türkiye ile Azerbaycan arasında akademik işbirliği güçleniyor
Yapay zekâ ile ses klonlama dolandırıcılığı Türkiye’de artıyor