Örümcek adam gibi tırmandığı otelden çanta çaldı

Beyoğlu'nda bir hırsız örümcek adam gibi tırmandığı bir otelin ikinci katındaki odadan çanta çaldı.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan ilginç bir hırsızlık vakası, güvenlik kameralarına yansıdı. Sururi Mehmet Efendi Mahallesi'nde bulunan bir apart otelin ikinci katına tırmanan hırsız, odadan bir çanta çaldı. Hırsız, çantayı aşağıya attığı anlar kameralara böyle yansıdı.

Kağıthane'de Hırsızlık Girişimi: Korkuluklardan Tırmandı, İçeri Giremeden Kaçtı

Bir diğer hırsızlık olayı ise Kağıthane'nin Gültepe Mahallesi'nde meydana geldi. Dün sabah saat 07.00 sıralarında sokakta dolaşan bir hırsız, merdivenlerin üstündeki korkuluklardan destek alarak birinci kata tırmandı. İçeriye girmeyi başaramayan hırsız, hızla kaçtı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı ve hırsızın kaçış anı net bir şekilde görüntülendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

HAKİMDEN DERS GİBİ KARAR
Murat Övüç'e Başörtüsü Videosu Nedeniyle Hapis Cezası: İndirim Uygulanmadı!
Özel gereksinimli çocuğunu darp eden o baba gözaltında
Ankara’da kaza kırıma uğrayan helikopterle ilgili incelemeler devam ediyor
Siparişi geç geldi diye çalışanların üzerine yürüdü