Örümcek Adam Antalya'da

Antalya'da 'Örümcek Adam' olarak bilinen Burak Soylu bu kez Ramazan Bayramı için kostümünü giyerek çocuklara şeker dağıttı.

Antalya'nın işlek caddelerinde ve parklarında giydiği 'Örümcek Adam' kostümünü bu sefer Ramazan Bayramı'nı koronavirüs  tedbirleri kapsamında evlerinde geçiren çocuklar için giyen Burak Soylu, dansları ve gösterileriyle çocukları sevindirdi.

Soylu, aldığı özel izinle evinin bulunduğu Manavgat ilçesinde çocuklar için mini dans gösterileri yaptı, şeker ve balon dağıttı.

Mutlulukları gözlerine yansıyan çocuklar da "Örümcek Adamı görünce çok heyecanlandık. Televizyonlardan gördüğümüz Örümcek Adam, bizi çok eğlendirdi. Evde kaldığımız şu günlerde bizi çok eğlendirdi. Onu çok seviyoruz" dediler.

ANTALYA Haberleri

Gazipaşa'nın acı günü! 54 yaşındaki polis memuru kalp krizi geçirdi
Heykelin yüzü dondu sırtı yandı
Dev dalgalar böyle görüntülendi
Antalya'nın yağışla imtihanı kepçe yardımıyla kurtarıldılar
Oymapınar’dan bırakılan su Manavgat Irmağı’nı taşırdı! Şantiyeler su altında