Ormanda ateş yakanlar dron ile tespit edildi

İstanbul Valiliği'nin orman alanlarına giriş yasağına uymayanlara kabahatler kanunu gereği ceza uygulandı.

İstanbul Valiliği'nin orman alanlarına giriş yasağına uymayanlara kabahatler kanunu gereği ceza uygulandı. Bu çerçevede Sultanbeyli Aydos ormanlarında ateş yakanlar dron ile tespit edilerek ceza kesildi.

İstanbul Valiliği, 24 Haziran - 15 Ekim 2023 tarihleri arasında orman yangınlarının önlenmesi amacıyla, bazı piknik ve mesire alanları dışında ormanlık alanlara girişleri yasakladı. Bu çerçevede Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Aydos ormanları alanlarında dronla yapılan kontrollerde, İstanbul Valiliği'nin kararına uymayan şahıslara 5326 sayılı Kabahatler Kanunu'nun 32. Maddesi gereği idari yaptırım karar tutanağı tanzim ediliyor.

Yetkililer, ormanlık alanlarda dronlu kontrollerin periyodik olarak devam ettiğini bildirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Isparta'da Korkutan Kaza: Konya Plakalı Araç Kazaya Karıştı
İzmir’de ayı saldırısına uğrayan yaşlı adam hayatını kaybetti
Köy yolunda iskeleti göremedi kafatası kırıldı
HIRSIZLARI YAKALAYIP BU HALE GETİRDİ
O KADIN HAKKINDA KARAR ÇIKTI