Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

"Bayramlarımız ülkemizin milli birlik ve beraberliğini artırsın, İslam aleminin üstündeki kara bulutları dağıtsın inşallah. Ülkemiz üzerinde gözü olan düşmanların hile ve desiselerini bozsun. FETÖ, PKK, PYD gibi terör örgütlerini maşa olarak kullanan ülke

AFYONKARAHİSAR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Bayramlarımız ülkemizin milli birlik ve beraberliğini artırsın, İslam aleminin üstündeki kara bulutları dağıtsın inşallah. Ülkemiz üzerinde gözü olan düşmanların hile ve desiselerini bozsun. FETÖ, PKK, PYD gibi terör örgütlerini maşa olarak kullanan ülkeler perişan olsun. Ülkemizin yıldızı parlak olsun." dedi.

Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesine bağlı Doğanlı köyünü ziyaret ederek, vatandaşlarla bayramlaştı. Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, bayramlarda köyleri ve beldeleri dolaşarak enerji depoladığını söyledi.

Tüm Türkiye'nin su sorununu ortadan kaldırmak için sürekli geziler yaptığını ifade eden Eroğlu, "Burası su zengini değil. Dolayısıyla suyu çok tasarruflu kullanmamız gerekiyor. Bu bakımdan yağmurlama veya damlama sulama sistemlerinin kullanılması gerekir. Dere ıslahını yapmıştık. Burası ile ilgili problem varmış. Hemen inceleyip gereğini yapacağız." diye konuştu.

Bölgenin gelişmesi için ne gerekiyorsa yapılacağını aktaran Eroğlu, orman köylerinin gelişmesi için gelir getirici ormanlar oluşturulacağını, üç yıllık bakımı Orman İşletme Müdürlükleri tarafından yapılarak 49 yıllığına köylülere devredileceğini dile getirdi.

"Karar vermek sizden, yapmak bizden" diyen Eroğlu, "Bayramlarımız ülkemizin milli birlik ve beraberliğini artırsın, İslam aleminin üstündeki kara bulutları dağıtsın inşallah. Ülkemiz üzerinde gözü olan düşmanların hile ve desiselerini bozsun. FETÖ, PKK, PYD gibi terör örgütlerini maşa olarak kullanan ülkeler perişan olsun. Ülkemizin yıldızı parlak olsun." ifadesini kullandı.

Bakan Eroğlu, daha sonra Dinar ilçesine bağlı Haydarlı ve Tatarlı beldesi ile Çiçektepe, Göçerli, Yıprak ve Kınık köylerini de ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. Eroğlu, ardından Şuhut ilçesine bağlı Karadilli beldesi ve Mahmut köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.


AA

Gündem Haberleri

Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY
Hava Harp Okulu öğrencisi Veli Bilgin eğitim sırasında hayatını kaybetti
Kendisinden olmayan çocuk için mahkemeye borçlu çıktı
Aile Mahkemelerinde Yargı Hızlandı: Temizleme Oranı Yüzde 100’ü Aştı