Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

"OHAL milletimizin huzuru, mutluluğu, ekonomik kalkınması için gerekli"

AFYONKARAHİSAR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "OHAL milletimizin huzuru, mutluluğu, ekonomik kalkınması için gerekli." dedi.

Eroğlu, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Güzbey'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Eroğlu, OHAL'in uzatılması konusunda değerlendirmelerde bulundu.

OHAL'in devlet için olduğunu, vatandaşa herhangi bir mani oluşturmadığını belirten Eroğlu, "Vatandaşın bütün faaliyetlerinde, hürriyetinde bir kısıtlama yok. Hatta biz diyoruz ki OHAL terör örgütlerine karşı yapılan bir harekettir. Dolayısıyla vatandaş için değildir." diye konuştu.

Eroğlu, ülkenin FETÖ, PKK ve DEAŞ gibi terör örgütlerinden temizlenmeden OHAL'in kalkmasının doğru olmadığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Benim kanaatim bu şekilde. Muhalefet 'Kalksın' diyor. Muhalefete göre hava hoş tabi ama yükün altında olan hükümettir. OHAL milletimizin huzuru, mutluluğu, ekonomik kalkınması için gerekli. Bakın Fransa'da basit bir hadise oluyor, bizimki gibi değil, olağanüstü hal oluyor. Bizde her gün kaç vaka oluyor. Türkiye büyük risk altında. Bunların kesinlikle köklerini kazıyacağız, kurutacağız. Bunun ne kadar alçak bir insan olduğunu, Türkiye'ye ne kadar büyük zarar verdiğini... Bunun dinle imanla alakası yok, yani hain. Bana göre yüzünde meymenet olmayan, mendebur insan. Buna inanıp peşinden gidenler yanlış yapıyorlar. Lütfen akıllarını kullansınlar, kendilerini 1 dolara satmasınlar. FETÖ Türkiye'ye çok zarar verdi."

AA

Gündem Haberleri

ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA
BÖCEK AİLESİ FACİASINDA İDDİANAME TAMAMLANDI
Dilek İmamoğlu’nun Kardeşi Ali Kaya Gözaltına Alındı
Danıştay, Gökçek dosyasını yeniden açtı
Astsubay Kıdemli Başçavuş Talat Okur şehit oldu