Orman işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 16 yaralı

Malatya'da orman işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu yaralanan 16 kişi hastaneye kaldırıldı

MALATYA (AA) - Malatya'nın Darende ilçesinde, orman işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 16 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ormana fidan dikmek için Diyarbakır'dan gelen işçileri taşıyan ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 30 SA 931 plakalı minibüs, Yukarıulupınar Çayırdüzü mevkisinde şiddetli yağış nedeniyle devrildi.

Kazada, Garip, Reyhan, Erkan, Mehmet Şükrü ve Gülsüm Yalçın, Mehmet, Bayram, Fidan ve Ferhat Kaya ile isimleri henüz öğrenilemeyen 7 kişi yaralandı.

Ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI
Gelinlerin Yeni Sağ Kolu: Gelin Koçluğu Dönemi Başladı!