Orman Bölge Müdürlüğüne yeni hizmet binası

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü'nün yeni idari hizmet binası inşaat çalışmaları devam ediyor.

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü'nün yeni idari hizmet binası inşaat çalışmaları devam ediyor.

Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay beraberinde Bölge Müdür Yardımcıları Muammer Tizi ve Ömer Faruk Bulut, Erzurum Orman İşletme Müdürü Abdullah Şahin Kaya, Makine ve İkmal Şube Müdürlüğü İnşaat Mühendisi Eyyup Hancı ve yüklenici firma yetkilileri ile birlikte hizmet binasını yerinde inceleyerek inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı.

Bölge Müdürlüğünün iş ve işlemleri fiziki ömrünü tamamlamış ve dört ayrı lokasyonda bulunan binalarda uzun zamandır yürütüldüğünü ifade eden Bölge Müdürü Ayatay, "2023 Kasım ayında tamamlanması planlanan hizmet binası ile Genel Müdürlüğümüze bağlı birimlerin hizmetlerin kampüs içerisinde tek bir çatı altında uzun yıllar boyunca yürütülerek kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli kullanılması, personelin depreme dayanıklı modern ve sağlam binalarda hizmetlerini yerine getirebilmelerinin temin edilmesi sağlanacaktır" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Mahallenin Muhtarları'nın Yıldızına Büyük Acı: Babası da Hayatını Kaybetti
Kadir İnanır'dan Sağlık Durumuna İlişkin Müjdeli Haber
Ömerli Barajı’nda doluluk oranı yüzde 96’ya ulaştı
3 TÜRK DEVLETİ GÖREN AĞAÇ
Yaylanın Minik Küçükleri Geleneksel Lezzete Omuz Veriyor