Orlando City'den Larin açıklaması

- Orlando City Kulübünün açıklamasından:"Kulüp, Larin'in transfer şartlarıyla ilgili anlaşmaya varmadı ve Beşiktaş'ın açıklamasına karşı gereken yapılacaktır"


İSTANBUL (AA) - Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) takımlarından Orlando City, Kanadalı futbolcu Cyle Larin'in sözleşmesinin devam ettiğini ve futbolcunun bu ay sonunda kampa katılmasını beklediklerini bildirdi.

Amerikan kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Orlando City, forvet oyuncusu Cyle Larin ile ilgili Beşiktaş Kulübünün yaptığı açıklamadan haberdardır. Kulüp, Larin'in transfer şartlarıyla ilgili anlaşmaya varmadı ve Beşiktaş'ın açıklamasına karşı gereken yapılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

22 yaşındaki futbolcunun Orlando City ile 2019 yılına kadar sözleşmesinin bulunduğunu savunan kulüp, oyuncunun, bu ay sonunda başlayacak sezon öncesi kampına katılmasının beklendiğini kaydetti.

Beşiktaş Kulübü, Kanadalı forvet oyuncusu Cyle Larin'in transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirmiş, Larin de bugün sağlık kontrolünden geçmişti.

AA

Spor Haberleri

Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te