Orgeneral Akar'dan Münbiç görüşmesi

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile ABD Avrupa Kuvvetleri ve NATO Müttefik Kuvvetler Harekat Komutanı Curtis Scaparrotti'nin, Münbiç yol haritasına ilişkin telefon görüşmesi yaptığı bildirildi

ANKARA (AA) - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile ABD Avrupa Kuvvetleri ve NATO Müttefik Kuvvetler Harekat Komutanı Curtis Scaparrotti, Münbiç yol haritasına ilişkin telefon görüşmesi yaptı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Akar'ın dün Scaparrotti ile telefon görüşmesinde, Suriye'nin kuzeyindeki mevcut güvenlik durumu ile daha önce mutabık kalınan Münbiç yol haritası doğrultusunda belirlenen güvenlik prensiplerinin uygulanması konularında görüş alışverişinde bulunduğu kaydedildi.

AA

Gündem Haberleri

O GEMİDEKİ 3 KİŞİ TÜRKİYE'YE GETİRİLİYOR
Doğum izni 16 haftadan 24 haftaya çıkarıldı
RUHİ ÇENET SORUNU
Nisan Ayında Gökyüzü THY ile Şenlendi
Sarsıntıya Hazır Mısınız? Deprem Gerçeğini Tırda Yaşadılar