Orgeneral Akar, ABD'li mevkidaşıyla İncirlik'te görüştü

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, birliklerde incelemelerde bulunmak için gittiği Adana'da, ABD personelinin Noel'ini kutlamak amacıyla İncirlik'e gelen ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Dunford ile bir araya geldi

ANKARA (AA) - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford ile görüştü.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer verilen açıklamaya göre, Orgeneral Akar, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ile bölgedeki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulunmak için dün Adana'ya gitti.

İlk olarak İncirlik'teki 10'uncu Tanker Üs Komutanlığında inceleme yapan Orgeneral Akar, daha sonra ABD personelinin Noel'ini kutlamak için İncirlik'te bulunan ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Dunford ile bir araya geldi.

Akar, görüşmenin ardından Adana Valiliğini ziyaret etti, 6'ncı Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı birliklerinde denetlemelerde bulundu.

AA

Gündem Haberleri

Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
Fırtınada çatı sokağa uçtu: Çocuklar son anda kurtuldu
Belediyenin rüşvet ve ihale soruşturması AHBAP’a uzandı
YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?