Org. Akar'ın Yanında Selfie Çeken Asker, Hatay Ziyaretine Damga Vurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Org. Akar, sanatçılarla birlikte Hatay'daki askerleri ziyaret etti. Akar'ın yanında selfie çeken asker, sosyal medyaya damgasını vurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve sanatçılarla birlikte Hatay'da askerleri ziyaret etmesi günün konusu olurken ziyaretten bir asker güne damgasını vurdu.

MEHMETÇİĞE DESTEK İÇİN GİTTİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Afrin'de başarıyla sonuçlanan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe destek vermek ve askerlerle buluşmak için Hatay'a gelen Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, çok sayıda sanatçı ve sporcu da Oğulpınar Hudut Karakolu'na geldi.

HULUSİ AKARLA SELFİE YAPAN ASKER

Geçmişte bırakın selfie'yi telefon taşımanın bile yasak olduğu TSK'da, herhangi bir kurmayın yanında telefonla dolaşmak disiplin suçu sayılabilecekken, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın yanında selfie yapan bu asker sosyal medyaya damgasını vurdu.

Medya Haberleri

Sekizinci Aile İkinci Sezonu İptal Edildi: Disney Plus'tan Şok Karar
Şebnem Ferah İzmir'de Fırtına Gibi Esti!
Ünlü Sunucu Ece Vahapoğlu Müjdeli Haberi Verdi: Kanseri Yendim!
Reha Muhtar Yaşamını Yitirdi
Demet Özdemir Cannes kırmızı halısında