Orduspor hakemlerden yana dertli

Kulüp başkanı Türkmen: "Albimo Alanyaspor maçında gözümüz hakemlerin üzerinde olacak"

ORDU (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da kulüp başkanı Nedim Türkmen, bu sezon hakem hatalarından dolayı Orduspor'un puan kaybı yaşadığını ileri sürerek, "Albimo Alanyaspor maçında gözümüz hakemlerin üzerinde olacak" dedi. 

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hakem hatalarından dolayı bir çok takımın canı yandığını, bu takımlar içerisinde Orduspor'un da olduğunu belirtti. 

''Başarısız dönemimizde hakemleri mazeret göstermiş gibi olmak istemiyoruz" diyen Türkmen, "Türk hakemliğinin problemi bu. 2015 yılında girdik halen hakem hataları devam ediyor. Artık hakem hatalarını konuşmak istemiyoruz" diye konuştu. 

Yarın oynayacakları Albimo Alanyaspor maçında hakem Koray Gençerler'in düdük çalacağını hatırlatan Türkmen, "Bu anlamda Albimo Alanyaspor maçında gözümüz hakemlerin üzerinde olacak. 

Lig'de sıralamada sonda oldukları için hakemlerin daha rahat davrandıklarını vurgulayan Türkmen, şunları kaydetti:

"Bu ligden eğer düşecekse sadece Orduspor düşmeyecek. üç takım düşecek. Ama ben sezon sonunda bu üç takım arasında Orduspor'un olmayacağına inanıyorum. Türkiye'de hataların hatalarla örtülmesi yanlış. Koray Gençerler'in Orduspor maçına verilmesi doğru değil. Daha önce bu hakem bir maçımızda verdiği kararla, canımızı yakmıştı. Biz artık bütün hakemlerden adaletli bir yönetim bekliyoruz."

 

 

Spor Haberleri

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Yönetimine 217 No'lu Loca Tepkisi
Konyaspor Maçı Sonrası Loca Krizi
Kerem Aktürkoğlu'nun Son Durumu Belli Oldu
Seydişehir 1955 Alüminyum Spor Savunmayı Sağlama Aldı
Konyaspor Galibiyeti Sonrası İsmail Kartal'dan Transfer ve Sakatlık Açıklaması