Ordu’da sel suları köprüyü yıktı, mahsur kalanlar var

Ordu'nun Ünye ilçesinde etkili olan yağmur sonrası ilçenin doğusundaki Cevizdere Irmağı'nda sel taşkınına neden oldu.

Ordu'nun Ünye ilçesinde etkili olan yağmur sonrası ilçenin doğusundaki Cevizdere Irmağı'nda sel taşkınına neden oldu. Cevizdere üzerinde bulunan köprü sel sularına dayanamayarak yıkıldı.

Cevizdere boyunca sel sularının yükselmesi sonucunda çoğu vatandaş ev ve iş yerlerinde mahsur kaldı. Ünye Belediyesi ekiplerinin bazı vatandaşları evlerinden kurtardığı görülürken, diğer mahsur kalanlar için bölgeye sahil güvenlik helikopteri sevk edildi.

Cevizdere üzerinde bulunan köprü sel sularına dayanamayarak yıkıldı. Ordu-Samsun karayolu üzerinde bulunan diğer iki köprü de sel sularının şiddetli olması nedeniyle trafik ekipleri tarafından her iki yönlü olarak ulaşıma kapatıldı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

KUYTUL VE EŞİ TUTUKLANDI
Ticari taksiyle geldiği kuyumcu dükkanını kurşunladı
MİLYARLARCA LİRA VE ALTIN ELE GEÇİRİLDİ
3 Kardeş Yan Yana Defnedildi: Ailenin 10 Yıl Sonra İkinci Kez Katlanan Acısı
Ankara'da 1 Madencinin Yaşamını Yitirdiği Göçük Sahası Dron ile Çekildi