Ordu'da kültür sanat

Diyarbakır Devlet Tiyatrosunun "Ermişler ya da Günahkarlar" adlı oyunu, Ordulularla buluşacak

ORDU (AA) - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu, "Ermişler ya da Günahkarlar" adlı oyununu, Ordulu tiyatro severlerin beğenisine sunacak.

Anthony Horowitz'in yazdığı, Zeynep Avcı'nın Türkçe'ye çevirdiği, Sabahattin Yakut'un yönettiği oyunda, Fatih Yurdakul, Kerem Corogil, İrem Ölmez Yurdakul, Diyar Gönülalçak ve Dicle Çiçek rol alıyor. Oyunun ışık tasarımını İzzettin Biçer, müziğini Gürkan Çakıcı, sahne amirliğini Nihat Doğru, aksesuar sorumluğunu Hasan Acar üstleniyor.

"Ermişler ya da Günahkarlar" adlı oyunda, bir cinayet romanı yazarı Mark Styler, yeni romanın kahramanı ile görüşmek için suçlu akıl hastanesine gider. Styler, akıl hastası bir katilin iç dünyasını araştırmak isterken kendi iç dünyasının karanlık taraflarının içine düşüyor.

Oyun, Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde yarın saat 20.00'de ve cumartesi günü 14.00 ve 20.00'de sanatseverlerle buluşacak.

AA

Kültür Sanat Haberleri

Ankara Adliyesi’nde 1926’ya Ait Tarihi Defter Koruma Altında
7 Yıllık Arayış Ödülle Taçlandı: Hatay Sarısı’na Dev Onur
SELÇUKLU MİRASINDA KOVALI ÖNLEM
Taştan Hayat Hikâyeleri: Kırşehir’de Son Usta Gelecekten Kaygılı
Ters kavis, kulaklı kabza: Yatağan’ın tasarım sırrı