Ordu'da eğitime kar engeli

Ordu'nun 5 ilçesinde daha eğitime bir gün ara verildi

ORDU (AA) - Ordu'nun Çamaş, Çatalpınar, İkizce, Kabadüz ve Kumru ilçelerinde de kar yağışı dolayısıyla eğitime bir gün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kentte dün etkisini gösteren kar nedeniyle Aybastı, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, Kabataş, Korgan, Mesudiye ve Ulubey ilçelerinin ardından, Çamaş, Çatalpınar, İkizce, Kabadüz, Kumru ilçelerinde eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, Akkuş ilçesinde taşımalı eğitim yapılan okullarda, Altınordu ilçesinde Gerce, Gökömer, Cumhuriyet, Yağızlı mahallelerindeki, Fatsa'da Aslancami, Kösebucağı, Hatipli ve Geyikçeli mahallerindeki, Gülyalı ilçesinde Kestane, Alibey, Mustafalı ve Taşlıçay mahallelerindeki, Ünye'de ise Pelitliyatak, Yenikent ve Erenyurt mahallelerindeki okullarda eğitime bir gün ara verildiği kaydedildi.

Açıklamada, Perşembe ilçesinde ise eğitim ve öğretimin devam ettiği ifade edildi.

AA

Gündem Haberleri

RADYATÖRÜ ŞALGAMLA DOLDURDU
Seyahatsever Projesi'yle 628 Bin Genç Türkiye'yi Gezdi
Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor