Ordu Aybastı’da sağanak etkili oldu, dere taştı

Ordu'nun Aybastı ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle bir dere taştı, bazı tarım arazileri sular altında kaldı.

Ordu'nun Aybastı ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle bir dere taştı, bazı tarım arazileri sular altında kaldı.

Aybastı ilçesinde öğle saatlerinden sonra başlayan ve akşam saatlerinde etkisini arttıran sağanak sonrası bazı noktalarda taşkınlar ve su birikintileri meydana geldi. Yaklaşık 15 dakika şiddetli devam eden sağanak sonrası Reşadiye-Aybastı yolu üzerindeki Esenli Deresi taştı, bu esnada yol ulaşıma kapandı. Ekiplerin çalışması sonrası ise ulaşım kontrollü olarak sağlandı. Yağışlar sonrası bazı tarım arazilerinde de hasarların meydana geldiği öğrenildi.

Ordu Büyükşehir ve Aybastı Belediyesi ekipleri ilçede meydana rüsubatın temizlenmesi için de çalışmalar yaparken, Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan da yağış sonrası bölgede incelemelerde bulundu. Ekiplerin ilçedeki çalışmaları devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Alanya’da vatandaşların gözdesi halk plajları
Meteoroloji’den Hafta Sonu Uyarısı: Sağanak Yağışlar Geliyor
FİLOZOF ATAKAN’IN ŞAŞIRTAN KARİYER DEĞİŞİMİ
Sylvester Stallone Öldü mü? Sosyal Medyayı Sallayan İddianın Aslı
İlyas İlbey’den Kötü Haber: Usta Oyuncunun Böbreğinde Tümör Tespit Edildi