Önüne çıkan araca çarpmamak için direksiyonu kırdı, refüje çıkıp ters döndü

Antalya'nın Serik ilçesinde sürücünün aniden önüne çıkan otomobile çarpmamak için ani manevra yapması sonucu otomobil refüje çarparak ters döndü.

Antalya'nın Serik ilçesinde sürücünün aniden önüne çıkan otomobile çarpmamak için ani manevra yapması sonucu otomobil refüje çarparak ters döndü. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Kaza, Serik ilçesine bağlı Akçaalan Mahallesi Tuzlaburun Caddesi'nde meydana geldi. Serik istikametine giden İbrahim S.T.'nin kullandığı otomobil, aniden önüne çıkan otomobile çarpmamak için sürücünün manevra yapması sonucu refüje çarparak ters döndü. Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, sürücü İbrahim S.T. kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

İstanbul Levent’teki çatışmaya ilişkin gözaltı sayısı 12’ye yükseldi
"Orijinal" Raporlu Araç Kamyonet Çıktı!
Ankara'da Kanlı Kavga: Önce Sevgilisini Öldürdü, Sonra Canına Kıydı!
Polis yeleği giyip akrobasi yaptı
Cezaevinden izinli çıktı, ailesinin yanında kendini ateşe verdi