Önünde seyreden tıra çarpan kamyonet sürücüsü hayatını kaybetti

Konya'nın Kulu ilçesi yakınlarında kamyonetin önünde seyir halinde olan tıra arkadan çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, saat 16.00 sıralarında Kulu Makas Kavşağı yakınları Ankara Aksaray Kara yolu üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Makas Kavşağı istikametinden Aksaray yönüne gitmekte olan sürücüsünün ismi alınamayan 47 ADF 254 plakalı tır dorsesine aynı istikamete gitmekte olan sürücüsünün ismi alınmayan 35 AB 6706 plakalı kamyonet arkadan çarptı.

Kazada, ilk belirlemelere göre kamyonet sürücüsü çarpma anında yola fırlayarak hayatını kaybetti. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Kara yolu kazanın ardından bir süre trafiğe kapandı.

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

Akşehir’de yeni İlçe Sağlık Binası bitmek üzere
Beyşehir Devlet Hastanesi’nin yeni başhekimi görevine başladı
MOTOSİKLET TURU CEZAEVİNDE BİTTİ
YÜZLERCE PARSEL HAKKINDA YENİ KARAR
Konya'da ağıla kurt girdi! Leşi köpekler yedi