Önce boğulmuş sonra kefenlenmiş

Konya'da evinde ölü olarak bulanan genç kadının önce boğulduğu, sonra torbaya konulup ardından da kefene sarıldığı ortaya çıktı

Konya'da evinde ölü olarak bulanan genç kadının önce boğulduğu, sonra torbaya konulup ardından da kefene sarıldığı ortaya çıktı. Olay, Meram Arif Bilge Mahallesi Pamukçuk Sokak No: 26'da meydana gelmişti. Salı akşamı 1 çocuk annesi Havva Nur Ç.'nin (19) önce torbaya ardından kefene sarılmış cesedini annesi Sultan Özçelik bulmuştu. Cenazesi Konya Numune Hastanesi morguna kaldırılan genç kadının, yapılan otopsi sonucu boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayetin kesinlik kazanmasının ardından Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri özel bir ekip kurarak araştırmalara başladı. Genç kadının yakınlarıyla görüşen polis, 2 gündür ortalarda görünmeyen ve bir türlü görüşme sağlanamayan kocası Y.Ç.'den şüphelenirken, bir oğlu olan kadının 20 gün önce olayın yaşandığı eve taşındığı öğrenildi.

"KIZIMIN TELEFONUNDAN MESAJ GELİNCE EVE GELDİM"

Anne Sultan Özçelik, kızının pazar günü torununu kendisine bıraktığını anlatarak, "Kızım dün bana kendi telefonundan mesaj atarak, 'İstanbul'a gidiyorum evi terk ettim' yazmış. Bunun üzerine kızımın yaşadığı eve geldim ve cesediyle karşılaştım. Kocasıyla sürekli kavga ediyordu" dediği öğrenildi. 20 gün önce taşındıkları evde sürekli tartıştıkları öğrenilen çiftin kavgalarına komşularının şahit oldukları ortaya çıktı. Komşuları, kadının öldüğünü duyunca sürekli kavga etmelerinden dolayı kocasını suçladı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Gazeteci Ali Çağatay tutuklandı: İBB yöneticisi paylaşımı sonrası cezaevinde
Kocaeli'de özel harekatlı fuhuş operasyonu! Yüzlerini tişörtle kapattılar
Ankara'da 225 gözaltı, 178 tutuklama
Yatırım Vaadiyle 1,5 Milyar Liralık Vurgun İddiası
Bergama'da İş Yerinde Silahlı Saldırı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti