Önce anıta ardından tarihi surlara çıktı, karnı acıkınca çorbayla ikna edildi

Antalya’da bir gün arayla ikinci kez hareketli saatler yaşandı. Önceki gün anıtta dans eden şahıs, bu kez tarihi surlarda 6 saat boyunca ekiplere ecel terleri döktürdü.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, geçtiğimiz gün Cumhuriyet Meydanı'ndaki Ulusal Yükseliş Anıtı’na çıkarak üzerine benzin döken ve kulaklıkla dans ederek dikkatleri üzerine çeken Ertan Ö. (48), bu kez rotasını tarihi Kaleiçi surlarına çevirdi. Yaklaşık 5 metre yükseklikteki surların üzerine çıkan şahsı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Müziğin Ritmiyle Tehlikeli Bekleyiş

Olay yerine kısa sürede polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Elinde alkol ve gazozuyla surların üzerinde yine kulaklığını takan şahıs, çalan müzik eşliğinde dans etmeye başladı. Çevredeki turistlerin ve meraklı vatandaşların film izler gibi takip ettiği o anlarda, polis ekipleri şahsı aşağı indirmek için uzun süre uğraştı.

6 Saatlik Gerginlik Bir Kase Çorbayla Bitti

Tam 6 saat boyunca ekiplere zor anlar yaşatan Ertan Ö.’nün yanına, itfaiye merdiveniyle Başkomiser Zahit Şahinalp çıktı. Zaman zaman ayağa kalkarak yürekleri ağza getiren şahıs, karnı acıkınca yumuşadı. Çevredeki bir esnaftan temin edilen sıcak çorba sayesinde ikna olan Ertan Ö., güvenli bölgeye indirildi. Sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANTALYA Haberleri

Yola kaçan futbol topu kazaya neden oldu
BİBER HIRSIZLARINA ACI SON
Kepez Kent Lokantası’na akın ettiler
11 ARAÇLI ZİNCİRLEME KAZA
Dağa tırmandığı sırada düşerek yaralanan kişiyi ekipler kurtardı