Omzundaki papağanı kaçınca zor anlar yaşadı

Sinop'ta oyun salonu açan iş yeri sahibi, reklam çekimi için röportaj yaptığı sırada omzundan kaçan papağanını yakalamak için uzun süre mücadele etti

SİNOP (AA) - Sinop'ta oyun salonu açan Musa Özen, iş yerinin reklam çekimi sırasında omzundan kaçan papağanını yakalamak için zor anlar yaşadı.

Çocuklara yönelik oyun salonu açan Özen'in omzundaki "Zıpır" adını verdiği papağan, sahibi reklam çekimi için sunucuyla röportaj yaptığı sırada, denizdeki gezi teknesinin motor sesinden ürkerek kaçtı.

Özen, Türk Kızılayı Kan Merkezine ait otobüsün altına giren kuşu yakalamak için bir saat mücadele etti. Muz attığı papağan tarafından eli gagalanan Özen, başarılı olamayınca kuşun eski sahibi Burhan Can'dan yardım istedi.

Bir süre uğraştıktan sonra kuşu otobüsün altından çıkarmayı başaran Can, papağanın teknenin motor sesinden korktuğu için kaçtığını söyledi.

AA

Yerel Haberleri

Geleceğin mühendislerine mavi derinliklerden kariyer çağrısı
NEÜ’den Rusya’da Dev İş Birliği: İnşaat Mühendisliğinde Yeni Dönem
Karapınar’da kamyon ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
3 GÜNDÜR KAYIPTI, SAĞ BULUNDU
KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU