Ömer Üründül'ün acı günü

Türkiye Futbol Federasyonu Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu Üyesi, spor yorumcusu, köşe yazarı ve iş insanı Ömer Üründül'ün eşi Gezin Üründül son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Türkiye Futbol Federasyonu'nda Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu Üyesi, spor yorumcusu, köşe yazarı ve iş insanı Ömer Üründül'ün eşi Gezin Üründül'ün cenaze namazı, cuma namazını müteakip Teşvikiye Camii'nde kılındı.

Cenaze namazına; Üründül ailesinin yanı sıra Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Murat Aksu, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Eski Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, teknik direktörler Fatih Terim, Mustafa Denizli, Hikmet Karaman, Yılmaz Vural, eski futbolcu Necati Ateş ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Cenaze namazının ardından Gezin Üründül'ün naaşı Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Acun Ilıcalı devreye girip Fenerbahçe'yi şampiyon yapacak! Jakirovic sesleri
Karataylı Sporcu Tahir Efe Şahin Balkanlar’da Zirveye Çıktı
ABD ALMADI, UEFA GÖREV VERDİ
U18 Milli Takımı Ukrayna ile Karşılaşıyor: Kadroda Konyasporlu 2 İsim
Kadıköy Stadı Taşınmıyor, Büyüyor