Ömer Çelik’ten, Netanyahu’ya Erdoğan cevabı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında söylediği sözlere cevap verdi.

AK Parti Sözcüsü Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Soykırım şebekesinin başkanı Netanyahu'nun sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan sözleri yok hükmündedir. Netanyahu'nun, insanlığın ortak değeri Kudüs'ü kendi mülkü zanneden hezeyanları, insanlığın tüm değerlerine düşmanlık ifade ediyor.

Bu sözler insanlık düşmanı fanatizmin insanlara ve değerlere dönük soykırımcılığının yeni bir suçunu teşkil ediyor. İnsanlık bu şebekenin tehdidi altındadır. Bunlara verilecek cevabın insanlık ittifakının cevabı olması gerekir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"PKK’LILARA AF ÇIKTI" İDDİASINA TBMM'DEN YANIT:
Talha Özkan rakipsiz seçildi
Eski MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız hayatını kaybetti! Alanya'da toprağa verilecek
CHP’de Envanter Skandalı! Kayıp 250 Aracın Peşine Düşüldü
Muhalefette Güven Eridi: İki Parti Birleşse Bile AK Parti’yi Geçemiyor!