'Öldürün Beni' Diye Bağırdı, Ortalığı Birbirine Kattı!

Aksaray Taşpazar Mahallesi'nde cadde üzerindeki araçlara saldıran ve olay yerine gelen polislere direnen alkollü şahıs, "Öldürün beni, silahın yok mu?" diye bağırdı. Şahsın yarattığı panik ve polis müdahalesi kameraya yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Taşpazar Mahallesi Ebulfeyz Elçibey Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, alkollü olduğu öğrenilen bir kişi, cadde üzerinde önce park halindeki araçlara, ardından da seyir halindeki araçlara saldırmaya başladı. Saldırgan şahıs, kiminin camını kırdı, kiminin kaportasına zarar verdi ve bazı araç sürücülerinin de kaza yapmasına neden oldu. Cadde sakinleri ve sürücüler neye uğradığını şaşırırken, durum hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi.

Polis Ekiplerine Direndi: "Silahın Yok mu?"

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine asayiş ekipleri sevk edildi. Polis gelmeden önce çevredeki vatandaşlara "Öldürsene abi beni" diye bağıran şahıs, ekiplerin sakinleştirme ve gözaltına alma çabalarına da şiddetle direndi.

Polis memurlarını iterek mukavemette bulunan şahıs, "Öldür beni, silahın yok mu?" şeklindeki feryatlarıyla dikkat çekti. Ekipler, bir türlü sakinleşmeyen şahsı güçlükle kontrol altına alarak polis otosuna bindirdi.

Gözaltı Sırasında Küfürler Yağdırdı

Gözaltı işlemi sırasında görevini yapan basın mensuplarına da küfürler yağdıran şahıs, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olay yerinde toplanan ve araçları zarar gören çok sayıda mağdur vatandaş, şahıstan şikayetçi oldu.

Yaşanan olayla ilgili olarak Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca geniş çaplı bir soruşturma (tahkikat) başlatıldı. Polis, olay yerinde detaylı inceleme yaparak hasar tespit çalışmalarına devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

3. KEZ HAKİM KARŞISINDA
CAMİDE UTANDIRAN HIRSIZLIK
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktı: Verdiği poz gündem oldu
Görüntüleri yayılan polis hakkında inceleme: Görevden uzaklaştırıldı
Keçiborlu’da dağlık alanda başsız erkek cesedi bulundu