Olacağı buydu: Günlerdir toplanmayan çöp yığını alev aldı

İzmir'in Bornova ilçesinde günlerdir toplanmayan çöplerin tutuşmasıyla çıkan yangın, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi olası faciayı önledi.

İzmir’in Bornova ilçesi Altındağ Mahallesi’nde, öğle saatlerinde çıkan yangın mahallede paniğe neden oldu. Edinilen bilgiye göre, günlerdir çöp konteynerlerinin yanında biriken mobilya atıkları henüz bilinmeyen bir nedenle tutuştu.

Vatandaşlar araçlarını bölgeden uzaklaştırdı

Alevleri fark eden çevre sakinleri, yangının park halindeki araçlara sıçrama ihtimaline karşı hızla araçlarını bölgeden çekti. Bu sayede olası bir maddi zararın önüne geçildi.

İtfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale etti. Yangın, ekiplerin hızlı ve etkili çalışmasıyla kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü.

Can kaybı ya da hasar yok

Yangında herhangi bir can kaybı ya da maddi hasar yaşanmadığı bildirildi. Mahalle sakinleri, çöplerin uzun süredir toplanmamasından şikayetçi olduklarını dile getirerek, benzer olayların yaşanmaması için yetkilileri göreve çağırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Pitbullun saldırdığı küçük Efe taburcu oldu
Mudanya’da 4 Milyon TL’lik Altın Hırsızlığının Şifresi Çözüldü
Saplantılı eski sevgili kabusu yaşattı: Genç kadının 8 kez kalbi durdu
Eşini yastıkla boğmaya çalışan kadın hakkında uzaklaştırma kararı
Polis uygulamasında silahlar ve bıçaklar dans etti