Okulu müdürünün öğrenci tarafından darbedildiği iddiası

Trabzon'da öğrencisini disiplinsiz davranışları nedeniyle uyaran okul müdürü, kendisini darbeden öğrenci hakkında suç duyurusunda bulundu

TRABZON (AA) - Trabzon'un Tonya ilçesinde, Atatürk Çok Programlı Lisesi Müdürü Ahmet Gürpınar, disiplinsiz davranışları nedeniyle uyardığı öğrencisinin yumruklu saldırısına uğradığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Alınan bilgiye göre, Ahmet Gürpınar, okulda uygunsuz davranışlar sergilediği gerekçesiyle kendisini uyaran müdür yardımcıları ile tartışan 10'uncu sınıf öğrencisi K.E. ile konuşmak için odasına çağırdı.

Gürpınar, odasında bir süre görüştüğü öğrencinin yumruklu saldırısına uğradı. Gürpınar daha sonra, öğrenci hakkında suç duyurusunda bulundu.

Okul idaresinin, öğrencinin bir süre okuldan uzaklaştırılmasına karar verdiği öğrenilirken, olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.



AA

Gündem Haberleri

Kaldırım İşgaline Tepki Yağdı: "Engelli Olsam Oturur Ağlardım!"
Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü Nâzım Hikmet Ran’a İthaf Edildi
12 bin yıllık Hitit buğdayından Merkezefendi Ekmeği
Kanal İstanbul’lun ilk köprüsünde 250 tonluk operasyon
Milletvekili Melih Meriç'i bıçaklayan eski il başkanı yakalandı