Okullar açıldı, okul servisleri sıkı denetimde

Aksaray'da 2022-2023 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin başlamasıyla birlikte trafik polisleri de okul servislerine yönelik sıkı denetimlerini başlattı.

Aksaray'da 2022-2023 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin başlamasıyla birlikte trafik polisleri de okul servislerine yönelik sıkı denetimlerini başlattı.

2022-2023 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin başlamasıyla birlikte Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri de okul servisleri denetimi başlattı. Okul giriş çıkış saatlerinde okul bölgelerinde ve ana caddelerde görev alan trafik polisleri servis minibüslerini sıkı denetimden geçiriyor. Belgelerden araçta bulunması gereken malzemelere kadar her şeyi bir bir denetleyen trafik polisleri aynı zamanda serviste bulunan öğrencilere de bilgiler veriyor. Öğrencilerin güven ve huzurlu bir ortamda yolculuk yapmaları ve trafik eğitimi almaları çerçevesinde gerçekleştirilen denetimlerin hafta içi her gün aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

26 İlde Dev Operasyon: 57 Kaçakçılık Şüphelisi Yakalandı
Kırşehir’de 35 internet sitesine erişim engeli
Gözaltına alınan Nihat Kahveci serbest bırakıldı
Dondurma yüklü Algida kamyoneti devrildi, dürücü yaralandı
Alanya'da Kaçak Et Operasyonu: 300 Kilogram Et İmha Edildi