Okulda olmaları gerekirken biri mezara biri cezaevine gitti

Nevşehir'de iddiaya göre kız arkadaş kavgası sebebi ile çocuklar arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 çocuk hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, merkez Emek Mahallesi Mehmet Gülen Ortaokulu önünde meydana gelen olayda, iddiaya göre kız arkadaş sebebi ile F.A. (15) ile M.M.K.(14) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.M.K., üzerinde bulunan bıçak ile F.A.'yı göğsünden bıçakladı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan F.A., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, M.M.K. ise ekipler tarafından suç aleti bıçak ile birlikte yakalandı.

Hastaneye kaldırılan F.A., yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şüpheli emniyete getirildi

Öte yandan yakalanarak gözaltına alınan şüpheli M.M.K. ise ekipler tarafından adli tabiplikteki işlemlerinin ardından emniyete götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Metrobüs alev alev yandı: Yolcular tahliye edildi
KIZ ÖĞRENCİSİNE CİNSEL İTİSMARDA BULUNDUĞU İDDİA EDİLEN KADIN ÖĞRETMENE HAPİS TALEBİ
EGZOZ PATLATIRKEN POLİSE YAKALANDI
OĞLUNU TANIMADI, EVE ALMADI
Sahte plaka operasyonunda 4 milyonluk üretim ortaya çıktı