Okul önünde bıçak satarken yakalandı

Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri okullarda son dönemde yaşanan olayların ardından okul ve çevrelerinde denetimlerini sıklaştırdı.

Ekipler her gün, gün boyunca okulların çevrelerinde devriye gezerek okul önleri ve çevresinde incelemelerde bulunuyor. Özellikle seyyar satıcılara karşı denetimlerini sıklaştıran ekipler, okul çevrelerinde öğrencilerin güvenliğini tehlikeye atacak satıcılara göz açtırmıyor.

Yapılan denetimlerde okul önünde bıçak, tespih ve saat satan bir seyyar satıcının tezgâhına el koyan ekipler durumu polise bildirdi. Sustalı tabir edilen bıçakların okul önünde satılmasına engel olan ekipler satıcı hakkında işlem başlattı.

Devam eden denetimlerde okul çevrelerinde satış yapan tezgâhlara el konularak araçlar uzaklaştırdı. Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin okul ve çevrelerinde denetimleri sürecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

‘Benim çocuğum yapmaz’ demeyin!
TOKİ kiralık sosyal konutta ikinci aşama
Burhanettin Duran'dan Küresel Kriz ve Medya Açıklaması
Dizisi final yaptı sinemada 4 filmi gösterildi tartışması bitmedi
Diyanet'ten Sosyal Medya Uyarısı: Ölçülü Olun