Yangın, sabah saat 08.00 sıralarında Kulu ilçesine bağlı Dinek Mahallesi’ndeki Fen Lisesi inşaatında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaatta çalışan işçilerin barındığı ve inşaat malzemelerinin bulunduğu konteynerlerde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.
İtfaiye kısa sürede müdahale etti
Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kulu Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına aldı. Ancak alevlerin hızla yayılması nedeniyle 7 konteyner tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Başkan Sertdemir ve Müdür Bakırtaş’tan olay yerinde inceleme
Yangının ardından Kulu Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Bakırtaş inşaat alanına gelerek yetkililerden bilgi aldı ve incelemelerde bulundu.
Yangının çıkış nedeni araştırılıyor
Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, polis ve itfaiye ekiplerinin olayla ilgili başlattığı inceleme sürüyor. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadığı bildirildi.