Okudukları kitapları canlandırdılar

Ayvacık Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan "Kitaplar Canlanıyor" projesi çerçevesinde öğrenciler, okudukları kitapları canlandırdı.

Ayvacık Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan "Kitaplar Canlanıyor" projesi çerçevesinde öğrenciler, okudukları kitapları canlandırdı.

Ayvacık ilçesi, Küçükkuyu beldesi ve köylerdeki ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından yıl boyunca okunan kitaplar, düzenlenen programlarla canlandırılıyor. Ayvacık Kaymakamı İlker Eker'in de çok önemsediği projede yüzlerce öğrenci okudukları kitapları düzenlenen programlarla canlandırıyor. Ayvacık Kaymakamı İlker Eker yaptığı açıklama da, "Kitaplar Canlanıyor Projesi ile öğrencilerimize kitap okumayı alışkanlık haline getirerek okuduklarını anlama ve anlatma kabiliyetlerinin gelişmesini hedefledik. Ülkemizin ve milletimizin daha aydınlık bir geleceğe taşınması için bu tür projelerimiz devam edecektir. Kitaplar Canlanıyor Projesi'nde emeği geçen tüm idarecilerimiz, öğretmenlerimize ve sunumlarını büyük bir performans ile gerçekleştiren sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Öğrenciler tarafından düzenlenen programlarda; Benim Adım Can, Mutlu Su Aygırı, İçimdeki Müzik, Tilki, Leylek ile Tombik Ayı, Kül Kedisi, Yalancı Çoban, Kırmızı Başlıklı Kız, Altın Saçlı Kız, Pamuk Prenses ve Barış Koyun isimli kitaplar öğrenciler tarafından başarı ile canlandırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

Okullarda Ramazan Programı: Bakan Tekin Detayları Açıkladı
Eğitim-Bir-Sen: "Yılbaşı kutlamalarını hevesle destekleyenler, Ramazan ayı söz konusu olduğunda ikiyüzlülük sergilemektedirler"
KTO Karatay’da ödüllü deneme sınavı ile YKS provası
Kıbrıs ve Filistin arasında akademik köprü kuruldu
Fırtına şiddetini artırdı! Alanya ve 6 ilçede eğitime 1 gün ara