Oklar milli takım için atıldı

Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek okçular, A Milli Takım kadrosuna girebilmek için Samsun'da seçmelere katıldı

SAMSUN (AA) - Fransa'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek okçular, A Milli Takım kadrosuna girebilmek için yarışıyor.

Samsun'da düzenlenen ve 218 sporcunun katıldığı 2017 Türkiye Salon Okçuluk Şampiyonası'nda dereceye giren 32'si kadın olmak üzere 64 okçu, Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takım kadrosuna girebilmek için seçme müsabakalarında mücadele ediyor.

Tekkeköy'de bulunan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılan seçmeler, 2 gün sürecek. Klasik ve makaralı yayda 8 kategoride yarışan sporcular, elemelerin ardından 24 kişilik milli takım kadrosuna girecek.

AA

Spor Haberleri

U18 Milli Takımı'nın Kadrosu Açıklandı: Konyaspor'dan İki İsim Listede
Seydişehir Sporunda Tarihi Dönüm Noktası: 1915 Alüminyum Spor PGL Sahnesinde!
Forma Tepkisi Sonrası Harekete Geçtiler: Fenerbahçe Minik Göktuğ’u Misafir Edecek
14 yaşında sokakta yaşadığı olay hayatını değiştirdi: Kırşehirli Elif dünya ikincisi oldu
Romero Madrid dedi