Oğuzhan Koç memleketi Bursa’da sahne aldı

Sahne performansı ve şarkılarıyla gönüllerde taht kuran ünlü sanatçı Oğuzhan Koç, dün akşam memleketi Bursa'da sevenleriyle buluştu.

Sahne performansı ve şarkılarıyla gönüllerde taht kuran ünlü sanatçı Oğuzhan Koç, dün akşam memleketi Bursa'da sevenleriyle buluştu.

'Bulutlara Esir Olduk', "Beni İyi Sanıyorlar', "Küsme Aşka', "Yok Sanayım', "Sükut-u Hayal', "Kendime Sardım', "Bence De Zor" adlı şarkılarıyla müzikseverlerin kalbinde yer edinen Oğuzhan Koç, Bursalı sevenleriyle bir araya geldi. Abisi ve yakın dostlarının da yalnız bırakmadığı konserde Bursalı dinleyiciler Oğuzhan Koç'un seslendirdiği şarkılar ile coştu.

"Aşk Beni Yendi" şarkısı ile konserine start veren Koç, kendi şarkılarının yanı sıra cover şarkılar ile de konsere renk kattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Beyoğlu'ndaki 'Tasma' Skandalında İstenen Ceza Belli Oldu
Gökhan Türkmen Konseri Sonrası Afyon'da Büyük Tartışma: Menajere Hakaret İddiası!
Mesut Yar, NTV’den Ayrıldı; Yeni Adresi TV100 Oldu
MASTERCHEF SERHAT'IN MEKANI KURŞUNLANDI
'Suç Gelirini Aklama' İddiasıyla Yargılanan Sertaç Taşdelen Tahliye Edildi