Öğretmenlere girişim konusunda bilgiler verildi

DÜZCE (İHA) – Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Genç Başarı Eğitim Vakfı ile işbirliği protokolü imzaladı.

DÜZCE (İHA) – Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Genç Başarı Eğitim Vakfı ile işbirliği protokolü imzaladı. Protokol çerçevesinde öğretmenlere girişim konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu.

Geçtiğimiz yıl uluslararası başarı alan Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarısının ardından Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Genç Başarı Eğitim Vakfı arasında işbirliği protokolü imzalandı. 2022-2023 eğitim öğretim yılı içerisinde öğretmen eğitim ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Türkiye Genç Başarı Eğitim Vakfı'nın GençBizz Girişimciler Projesi ile ilgili olarak proje uzmanları tarafından video konferans toplantısında öğretmenler bilgilendirilerek yıllık planlama çalışmaları yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

Öğretmenlere müjde! 10 bin atama yapılacak
Okullarda Ramazan Programı: Bakan Tekin Detayları Açıkladı
Eğitim-Bir-Sen: "Yılbaşı kutlamalarını hevesle destekleyenler, Ramazan ayı söz konusu olduğunda ikiyüzlülük sergilemektedirler"
KTO Karatay’da ödüllü deneme sınavı ile YKS provası
Kıbrıs ve Filistin arasında akademik köprü kuruldu