Öğretmenlerden Kızılay`a kan bağışı

Ankara Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve öğretmenleri "Öğrencilerimize Ders, Kızılay'a Kan Veriyoruz" kampanyası başlattı

ANKARA (AA) - Ankara Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan öğretmenler "Öğrencilerimize Ders, Kızılay'a Kan Veriyoruz" kampanyası başlatarak Türk Kızılayına kan bağışında bulundu.

Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Türk Kızılayı tarafından kurulan stantta açıklama yapan Ankara Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Zülkarneyn Avcı, eğitimciler olarak kan bağışı çağrısına duyarsız kalamayacaklarını söyledi.

Avcı, Altındağ Kaymakamlığı ile birlikte başlattıkları "Öğrencilerimize Ders, Kızılay'a Kan veriyoruz" kampanyası konusunda "Toplumumuzdaki kan duyarlılığını artırmak ve kan bağışının bir hayat kurtardığı bilincini yaymak için proje başlatmak istedik." değerlendirmesini yaptı.

Söz konusu kampanyanın bölgedeki okullarda da devam edeceğini belirten Avcı, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere kampanyaya destek vermeleri çağrısında bulundu.

AA

Gündem Haberleri

Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi
Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü