Öğretmene saygısızlık yapan o öğrencilere inceleme

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, öğretmenlerine saygısız davranışlarda bulunan lise öğrencileri hakkında inceleme başlattı.

Çankaya'da yer alan Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi'nde 3 hafta önce yaşanan olaya ilişkin 3 öğrenci hakkında disiplin süreci devam ederken, görüntülerin sosyal medyada büyük tepki çekmesi üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ekipleri de inceleme başlattı.

Polisler okul yönetimi ile görüşürken, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali'nin de okulda incelemelerde bulunduğu öğrenildi.

Yaşadığı kaza nedeniyle yaralanan fizik öğretmeni M.C. ise hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Öğrencilerinden şikayetçi olmayan ve raporu devam eden öğretmenin evde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

MASKELİ BEŞLER CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Afyonkarahisar'da Yürekleri Ağza Getiren Olay: 6. Kattan Düşen 2 Yaşındaki Bebek Yaşam Mücadelesi Veriyor
KONYA'DAKİ SOYGUN ÇÖZÜLDÜ
Antalya'da çoban köpeğine vicdansız saldırı! Hayatını kurtardı ama bacağını kaybetti
Valilik önündeki şüpheli valizler ekipleri alarma geçirdi.. Gerçek sonradan çıktı