Öğrencilerin uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler, uçurtma şenliğinde doyasıya eğlendi.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler, uçurtma şenliğinde doyasıya eğlendi.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde "100 genç öğrenci bir araya gelerek uçurtma uçurdu. Tosya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı.

"100 yılda 100 bin genç" sloganı ile gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler uçurtma uçurup yakar top, yüz boyama ve ip atlama gibi birçok farklı aktivite ile eğlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

Okullarda Ramazan Programı: Bakan Tekin Detayları Açıkladı
Eğitim-Bir-Sen: "Yılbaşı kutlamalarını hevesle destekleyenler, Ramazan ayı söz konusu olduğunda ikiyüzlülük sergilemektedirler"
KTO Karatay’da ödüllü deneme sınavı ile YKS provası
Kıbrıs ve Filistin arasında akademik köprü kuruldu
Fırtına şiddetini artırdı! Alanya ve 6 ilçede eğitime 1 gün ara