Öğrencilerin "15 Temmuz" çalışmaları kitaplaştırıldı

Tekirdağ'da imam hatip ortaokulu öğrencilerinin, darbe girişimine ilişkin yazdıkları şiir, hikaye, makale ve kompozisyonlar, okul yönetimi tarafından kitap haline getirildi

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'da imam hatip ortaokulu öğrencilerinin 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yazdıkları şiir, hikaye, makale ve kompozisyonlar, okul yönetimi tarafından kitaplaştırıldı.

Süleymanpaşa İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Abdullah Şenol, AA muhabirine, okul yönetimi ve öğrencileri olarak Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine tepkilerini göstermek amacıyla çalışma yaptıklarını söyledi.

Öğrencilerin 15 Temmuz'u doğru anlamalarını istediklerini belirten Şenol, öğrencilerin darbe girişimine ilişkin şiir, kahramanlık hikayeleri, makale ve kompozisyonlar yazdığını dile getirdi.

Bu çalışmaları "15 Temmuz'un Minik Yürekleri" ismini verdikleri kitapta topladıklarını bildiren Şenol, bu tür çalışmaların Türkiye'deki tüm öğrencilere örnek olması gerektiğini kaydetti.

Gelecek nesle, darbe ve darbe girişimlerinin devlet ile millete verdiği zararı anlatmanın önem taşıdığını vurgulayan Şenol, "Çocuklar bizim geleceğimiz. Onları ne kadar bilinçli eğitirsek, ileride o kadar duyarlı gençlik oluşur. Bu vesileyle FETÖ'nün hain darbe girişimini öğrencilerimize en doğru biçimde anlatmak istedik." ifadelerini kullandı.

Okulda Türkçe öğretmeni Hülya Çankaya da 15 Temmuz darbe girişimi kapsamında çalışma yapan öğrencilerin, çok güzel eserler hazırladığını kaydetti.

AA

Gündem Haberleri

Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
Fırtınada çatı sokağa uçtu: Çocuklar son anda kurtuldu
Belediyenin rüşvet ve ihale soruşturması AHBAP’a uzandı
YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?