Öğrencilerden Haleplilere yardım

Düzce'de Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan öğrenciler tarafından toplanan yardım malzemesi yüklü tır, bölgeye doğru yola çıktı- Düzce Valisi Dağlı:- "Bu malzemeler oradaki kardeşlerimize yeni bir can, yeni bir nefes ve yeni bir imkan olacak"

DÜZCE (AA) - Düzce'de Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) öğrencilerinin topladığı yardım malzemesi dolu tır yola çıktı.

Düzce Soğancı Kredi ve Yurtlar Kurumunda barınan öğrencilerin topladığı yardım malzemeleri, Türk Kızılayı Batı Karadeniz Bölge Afet Müdürlüğünce Haleplilere ulaştırılmak üzere tıra yüklendi.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, KYK Müdürlüğü önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerin yaptığı faaliyetin kayda değer olduğunu söyleyerek, "Bu malzemeler oradaki kardeşlerimize yeni bir can, yeni bir nefes ve yeni bir imkan olacak. Bu manada gerçekten çok önemli. Malzemelerimiz doğrudan Halep'e gidecek." diye konuştu.

Herkesin Halep'teki durumu gördüğünü aktaran Dağlı, "Oradaki çocukların, kadınların ve bebeklerin durumunu hepimiz duyuyoruz, görüyoruz. Bu soğuk kış gününde de bu yardım malzemelerini göndermenin ayrı bir manası var." dedi.

İçerisinde un, yağ, giyim malzemesi, battaniye ve diğer yardım malzemelerinin bulunduğu tır, İl Müftüsü Selami Emen'in duasının ardından yola çıktı.

Programa, Vali Dağlı, Düzce İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Türk Kızılayı Denetleme Kurulu Üyesi Ali Dilber ve öğrenciler katıldı.


AA

Gündem Haberleri

BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı
Ağır taşıtlar ve kuryelere kar yasağı