Öğrenciler şehit anısına fidan dikti

Malatyalı Üniversite Öğrencileri Platformu (MÜNÖP) "Şehide ve Yeşile Saygı" projeleri kapsamında terör saldırısında şehit olan Malatyalı Jandarma Er Eyüp Hacıoğlu anısına Küçükçekmece İmam Buhari İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle meyve fidanı dikti

İSTANBUL (AA) - Malatyalı Üniversite Öğrencileri Platformu (MÜNÖP) "Şehide ve Yeşile Saygı" projeleri kapsamında terör saldırısında şehit olan Malatyalı Jandarma Er Eyüp Hacıoğlu anısına ortaokul öğrencileriyle meyve fidanı dikti.

MÜNÖP'ten yapılan açıklamaya göre, Küçükçekmece İmam Buhari İmam Hatip Ortaokulu'na gelen üniversite öğrencileri, terör saldırısında şehit olan Hacıoğlu'nun hatırasına okulun mevcut 2 arazisine meyve fidanı dikimi gerçekleştirdi.

Dikim sırasında platform üyelerine eşlik eden ortaokul öğrencilerine, şehitliğin kutsallığı, doğayı korumak ve ağaçlandırmak konusunda bilgi verildi.

Gündem Haberleri

YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?
İBB Kumanyası Zehirlenmesinde İddianame Hazırlandı
Konya’da Kamu Personeline Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi
Hac kurasında ismi çıkan hacı adayları sevinçten gözyaşlarını tutamadı