OGM duyurdu! Bugün çıkan 11 yangının 9’u kontrol altına alındı

Orman Genel Müdürlüğü, 1 Eylül itibarıyla İstanbul, Bursa, Edirne, Antalya, Adana, Çanakkale, Muğla ve Hatay'da yangınların kontrol altında olduğu, Elazığ ve Tunceli'de ise yangın söndürme çalışmalarının devam ettiğini açıkladı

Orman Genel Müdürlüğü, bugün ülke genelinde çıkan 11 yangının kontrol altına alındığını duyurdu.

Orman Genel Müdürlüğü, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün çıkan 11 yangının 9'unu kontrol altına aldık. Orman yangınlarıyla mücadelemiz aralıksız olarak devam ediyor. Orman kahramanları, Bingöl Yayladere ve Sarıtosun, Bitlis Merkez ve Buzlupınar'da devam eden yangınları söndürmek için alevlerle savaşıyor" ifadelerine yer verdi.

1 Eylül itibarıyla 11 orman yangınından 9'unun kontrol altına alındığı belirtilen paylaşımda, İstanbul, Bursa, Edirne, Antalya, Adana, Çanakkale, Muğla ve Hatay'da yangınların kontrol altında olduğu, Elazığ ve Tunceli'de ise yangın söndürme çalışmalarının devam ettiği aktarıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ
POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!