OGM: Bugün 8 orman yangını çıktı! 7’si kontrol altında

Orman Genel Müdürlüğü, 3 Eylül itibariyle Balıkesir, Muğla; Milas ve Bodrum, Denizli, Adana, Diyarbakır ve Bingöl'de meydana gelen orman yangınlarının kontrol altına alındığını, Şırnak Merkez'de çıkan yangının devam ettiğini duyurdu

Orman Genel Müdürlüğü, bugün çıkan 8 orman yangınından 7'sinin kontrol altına alındığını duyurdu.

Orman Genel Müdürlüğünün sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Kahramanlarımız ormanlarımızı kurtarmak için alevlerle savaşmaya devam ediyor. Bugün çıkan 8 orman yangınının 7'sini kontrol altına aldık. Davranışlarını değiştirerek, daha çok dikkat ederek olası bir orman yangınının önüne geçebilirsin" ifadelerine yer verildi.

3 Eylül itibariyle Balıkesir, Muğla; Milas ve Bodrum, Denizli, Adana, Diyarbakır ve Bingöl'de meydana gelen orman yangınlarının kontrol altında olduğunun belirtildiği paylaşımda, Şırnak Merkez'de çıkan orman yangınının devam ettiği aktarıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Ankara'nın Sıcak Yazlarını Ferahlatan Yer: Kral Havuzu
Şiddetli yağış 100 bin dekar ekili alana zarar verdi
Yağmur Zonguldak'ı hayalet şehre çevirdi
Panelvan Kullanmanin Avantajlari
Sondaj Kuleleri: Temel İşlevler