Odun ateşinde pişen pide tercih ediliyor

Seydişehir’de odun ateşinde pişen pideler halk tarafından tercih ediliyor.

Bir ekmek fabrikası sahiplerinden Bayram Yol, yaptığı açıklamada, ramazan pidesinin revaçta olduğunu, sade, yumurtalı, yumurtalı susamlı pidelerin tercih edildiğini söyledi.

Yılların verdiği tecrübenin kendilerine olan ilgi ve alakayı artırdığını kaydeden Yol, "Müşterilerimizin bizi tercih etmelerinin sebebi, 50 yıllık baba mesleği tecrübemizdir. Biz 3 kardeşiz. Kendimizi bu konuda ispatlamış durumdayız. Ayrıca, pidelerimiz, odun ateşinde piştiği için lezzetlidir. İşçiliğin yanı sıra kullandığımız malzemeler, un çeşitlerimiz ve hamurlarımız kalitelidir." dedi.

Ramazan pidesini 1,5 liraya sattıklarını belirten Yol, günde 4 bin pide ekmek çıkardıklarını hijyen ortamında müşterilere ulaştırdıklarını kaydetti.

Yerel Haberleri

Geleceğin mühendislerine mavi derinliklerden kariyer çağrısı
NEÜ’den Rusya’da Dev İş Birliği: İnşaat Mühendisliğinde Yeni Dönem
Karapınar’da kamyon ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
3 GÜNDÜR KAYIPTI, SAĞ BULUNDU
KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU