Obezite okulu ekibi ve danışanları sağlık için yürüdü

Merkezefendi Devlet Hastanesi Obezite Ekibi tarafından obezite okulu danışanlarına verilen eğitimlerin son modülü tamamlandı.

Merkezefendi Devlet Hastanesi Obezite Ekibi tarafından obezite okulu danışanlarına verilen eğitimlerin son modülü tamamlandı. Eğitim sonrasında idarecilerin de katılımıyla hastane çevresinde farkındalık yürüyüşü yapıldı.

Fazla kilolarından dolayı Merkezefendi Devlet Hastanesi Obezite okuluna başvuran danışanların, 3 modül halinde planlanan eğitimlerinin son modülü de tamamlandı. 70 danışanın eğitim alarak zayıfladığı okulda, Dahiliye Uzmanı Dr. Burcu Almacan İnce tarafından verilen eğitim sonrası hastane bahçesinde farkındalık yürüyüşü yapıldı. Yürüyüşe obezite okulu danışanları ve obezite ekibinin yanı sıra hastane idarecileri de katılarak destek oldu. Danışanlar ve idareciler, "Sağlıklı yaşamak için harekete geçin", "Yürüyüş en kolay yoldur. Üşenme, erteleme, vazgeçme" gibi pankartlarla hastane bahçesinde yürüyüş yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU AMELİYATLA KURTARDILAR
ÇÖL TOZU TÜRKİYE'DE
Ramazanda enerji kaybettiren hatalara dikkat
Sevgililer Günü’nde eşinden gelen hayat
Çöp tesisinin suyu kesildi! Halk salgın riskiyle karşı karşıya