O tarafa gidecekler dikkat! Zirvede kar başladı

Antalya ve çevresinde günlerdir etkili olan sağanak yağış, kentin yüksek kesimlerinden Alacabel mevkiinde sabah saatlerinden itibaren yerini kar yağışına bıraktı.

Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki–Seydişehir kara yolunda kar yağışının, Akseki'nin Yarpuz Mahallesi'nden sonra sabah saat 07.00 sıralarında başladığı ve yaklaşık 20 kilometrelik kesimde etkili olduğu bildirildi.

Bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde kar kalınlığının yer yer 5 ila 10 santimetreye ulaştığı öğrenildi. Kar yağışıyla birlikte bölgede hazır bekleyen Karayolları ekiplerinin, çok sayıda iş makinesiyle kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başladığı belirtildi.

Yetkililer, yolun şu an için trafiğe açık olduğunu ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını ifade ederken, Karayolları ve Bölge Trafik ekipleri sürücüleri buzlanmaya karşı dikkatli olmaları ve yanlarında zincir bulundurmaları konusunda uyardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan
"YAĞMUR YAĞIYOR, SU TOPRAĞA GİRMİYOR
Yazın kurumak üzereydi, Uludağ’ın karlarıyla yeniden coştu
Havaalanında Heimlich hayat kurtardı
Köpüren dereden ağır kokular yükseliyor