NUSRET-2018 Davet Tatbikatı

İzmir Körfezi'nde devam eden tatbikatta Deniz Kuvvetleri Komutanlığı unsurları başarılarıyla göz doldurdu- TSK tarafından paylaşılan ve tatbikat kapsamında uzaktan kumandalı su altı arama cihazı ile metrelerce dipteki mayınların tespit edilmesi görüntüsü

ANKARA (AA) - İzmir Körfezi'nde devam eden NUSRET-2018 Davet Tatbikatı'nda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı unsurları, başarılarıyla göz doldurdu.

NATO ile Türkiye'den Deniz ve Hava Kuvvetleri ile Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı yüzer ve uçar birliklerle çeşitli ülkelerden gözlemcilerin katıldığı tatbikat, İzmir Körfezi'nde sürüyor.

Mayın harbi eğitimlerinin gerçekleştirildiği tatbikatta, Türk ekiplerinin gösterdiği gayret ve başarı ise izleyenleri kendine hayran bırakıyor.

TSK tarafından tatbikat kapsamında uzman ekiplerin metrelerce derinlikteki mayın tespit görüntüleri Twitter hesabından paylaşıldı.

Görüntülerde uzaktan kumandalı su altı arama cihazıyla tespit edilen bir mayın, başarıyla işaretleniyor. Tatbikat kapsamında iki komando, tespit edilen mayın civarında Türk bayrağı da açıyor.

AA

Gündem Haberleri

Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
Fırtınada çatı sokağa uçtu: Çocuklar son anda kurtuldu
Belediyenin rüşvet ve ihale soruşturması AHBAP’a uzandı
YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?