Nusaybin'deki sokağa çıkma yasağı

Mardin Valiliğince ilçede 14 Mart Pazartesi 00.00'dan itibaren ikinci emre kadar ilan edilen sokağa çıkma yasağı, zırhlı polis araçlarından Türkçe ve Kürtçe anonslarla duyuruluyor

MARDİN (AA) - Mardin Valiliğinin 14 Mart Pazartesi'den itibaren ikinci emre kadar Nusaybin'de ilan ettiği sokağa çıkma yasağı, zırhlı polis araçlarından Türkçe ve Kürtçe anonslarla duyuruluyor.

Sokağa çıkma yasağı ilanının ardından ilçe merkezindeki ana caddelerde zırhlı polis araçları görev yapmaya başladı.

Gece 00.00'da başlayacak uygulama nedeniyle araçlardan Türkçe ve Kürtçe anonslar yapılıyor.

Yasağın ilanının ardından barikat, çukur ve patlayıcı düzeneklerinin bulunduğu Abdülkadir Paşa, Fırat, Dicle, Yenişehir, Zeynel Abidin ve Kışla mahalleleri ile komşu mahallelerde yaşayan bazı vatandaşlar ilçeyi terk etmeye başladı.

AA

Gündem Haberleri

Kasım Ayı Yaşlı ve Engelli Aylıkları Hesaplara Yatırılmaya Başlandı
Gümrükte Kırılan Eserler Beyan Dışı Çıktı
Dinar'da 4.1 Büyüklüğünde Depremin Ardından Son Durum
Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu son yolculuğuna uğurlandı
30 Yılda Vaatler Arttı, Atmosferdeki Karbon Yoğunluğu Yüzde 18 Büyüdü