Nusaybin’de patlayan tüp halı yıkama fabrikasını kullanılmaz hale getirdi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde halı yıkama fabrikasında paylayan tüp, iş yerini kullanılmaz hale getirdi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde halı yıkama fabrikasında paylayan tüp, iş yerini kullanılmaz hale getirdi.

Alınan bilgilere göre, Nusaybin ilçesi 8 Mart Mahallesi İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan bir halı yıkama fabrikasında tüpün patlaması sonucu yangın çıktı.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, iş yerinin kullanılmaz hale geldiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

BORSA SORUŞTURMASINDA DEV ADIM
Türker Ertürk Davasında Karar: Hapis Ve Tahliye
İcralık mallar böyle yandı
Evlerinde ölü bulunan çiftin cinayete kurban gittiği üzerinde duruluyor
MHK Soruşturmasında Yasin Kol'un MASAK Raporu Detaylandı